Træning og hold i DCH Frederikssund 

I Frederikssund er det muligt at træne på hvalpehold, kursushold/unghundehold, Familiehund, DCH-Lydighed/konkurrenceprogrammet, Rally og Agility. Udover træning bestræber vi os på at have et fælles arrangement i foråret og et julearrangement sidst i november.

Ønsker du særlig rådgivning eller har du brug for at vende en eventuelt uønsket adfærd hos din hund er vi som klub så heldige at vi har vores egen Hundeadfærdskonsulent. Det er i DCH gratis (du betaler kun kørsel) og du kan til en hver tid gøre brug af konsulenter, ingen spørgsmål er for små.

Vi forventer at starte hvalpe og kursushold op løbende. Så snart vi er klar med nye hold vil det komme på hjemmesiden under holdet, i nyheder og under tilmelding.
For at mindske administration og vores arbejde har vi besluttet ikke at lave ventelister for hvalpe og kursushold. Du kan i stedet oprette en profil og tilmelde dig eventet "information om nye hold". Så vil du modtage en mail fra os når vi ligge nye hold op. Hvis du ikke længere ønsker at modtage mail omkring hold framelder du dig bare eventet igen. 

For kursushold: kurtis.p.osen@gmail.com

For øvrige hold:
Ønsker du at starte i DcH med en voksen hund, eller har du tidligere trænet i hos os og gerne vil starte igen, bedes du fysisk møde op med din hund ved vores indskrivninger, der ligger 2 gange årligt. Næste indskrivning: 25. august kl. 10.00. Holmensvej 29, 3600 Frederikssund

Praktisk information

  Inden træning er det altid en god at lufte sin hund på arealerne inden træning, en hund der lige hentes ud af bilen og så bliver bedt om at præstere når ikke at klimatisere sig. 

 Som belønning er det altid godt at have en 3-5 forskellige slags guffer med evt. en klikker som den ene.
 
 En anden praktisk ting som i sær jer med hvalpe skal huske er at mange hvalpe ikke har under uld, så i vinter halvåret er det altid en god ide at huske dækken og en måtte/tæppe de kan ligge på.
 Er du forhindret i at møde til træning, forventer vi at du giver din instruktør besked.

 Løbske tæver er ALTID velkomne, Du skal blot huske at tæven i discipliner med baner såsom Agility, Rally og NoseWork altid kommer til sidst for ikke at "inficere" banen for de andre hunde. På kursushold/unghundehold, lydighed og på Familiehund, møder man op og stiller sig i yderst, samt ved spring, springer til sidst. HUSK at fortælle din instruktør at din hund er løb. Husk at det ikke kun er han-hunde der distraheres, det gør tæver også.

 

 

 Nyheder

Sponsorer