Velkommen til DCH Frederikssund
- vi arbejder løbende på at udvikle vores hjemmeside.

For tilmelding bedes du kontakte den respektive instruktør. Indskrivning af nye medlemmer foregår 2 gange årligt. Første indskrivning er 4/2 2024 fra 10-11 ved klubhuset Holmensvej 29, 3600 Frederikssund


DCH Frederikssund er en forening drevet af frivillige som brænder for hundearbejde.

Defination af forening:
”En forening er en sammenslutning af personer, organisationer, institutioner, virksomheder ol., hvis formål er at dyrke, fremme eller beskytte fælles interesser.”

DCH Frederikssund er en sammenslutning af personer, hvis formål er at dyrke hundesport. Du køber altså ikke en vare (service) når du melder dig ind i DCH Frederikssund. Du melder dig i stedet en i et fællesskab omkring hunde, når du melder dig ind i vores forening. For at fællesskabet skal fungere bedst muligt er det vigtigt at alle medlemmer er klar på at byde positivt ind i en eller anden grad.

DCH Frederikssund er afhængig af interne drivkræfter og medlemmernes lyst til at bidrage positivt til en hyggelig hundeklub.
 

DCH Frederikssund er en lokal forening under DCH Danmark

DcH er Danmarks største forening for træning af hunde med 118 lokalforeninger og omkring 13000 medlemmer i hele landet. I DcH er alle hunde velkomne uanset race, blanding eller størrelse. I DcH tilbydes mange forskellige aktiviteter for dig og din hund. Måske kender du allerede flere slags hundesport - lydighed/DcH-program, familiehundetræning, agility, rally, nosework mm. - Du kan læse mere om DCH Danmark her
 


Nyheder

Sponsorer